Skip to content

You are using an outdated browser

Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Upgrade my browser
 

Mijn werk

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van mijn werk!

Van volledige glas-in-lood en Tiffany ramen tot aan kleine hangers en unieke sfeerlichtjes: bij Glashalder kunt u voor van alles terecht! Alle producten maak ik zelf; op ambachtelijke wijze en met de hand. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van mijn recente werk. Bent u geïnteresseerd in één van onderstaande creaties of in een variant daarop? Of juist op zoek naar iets compleet anders? Neem dan contact met me op!

Ramen van glas-in-lood en Tiffany

Het maken van kleurrijke ramen is één van mijn favoriete bezigheden. Leuk voor in of naast de voordeur, boven normale ramen of ergens anders in huis. Het ontwerp, de kleuren en de afmetingen van de ramen stem ik graag samen met u af.

Unieke sfeerlichtjes

Op zoek naar een bijzondere accessoire voor uzelf of iemand anders? Dan zijn deze unieke sfeerlichtjes iets voor u! Zowel het ontwerp, de kleuren en het formaat van de sfeerlichtjes kunnen we gezamenlijk bepalen.

Kleurrijke hangers

Van kerstengelen tot aan muziekinstrumenten: met deze handgemaakte glasproducten kunt u alle kanten op. Leuk voor in huis of als cadeau. Het ontwerp en de grootte van de hangers kunnen we gezamenlijk bepalen.

Kunst van glas

Op zoek naar iets bijzonders voor in huis? We ontwerpen het samen & ik zorg voor de uitvoering!

Bent u geïnteresseerd in één van de bovenstaande producten of een variant erop? Of bent u op zoek naar iets totaal anders? Neem dan contact op. Ik denk graag met u mee!